VITAJTE V KUCHYNI KLUBU SLOVENSKÝCH POĽOVNÍČOK!
VITAJTE V KUCHYNI KLUBU SLOVENSKÝCH POĽOVNÍČOK!
 
Dávame do pozornosti novú poľovnícku kuchársku knihu CIC v slovenskom jazyku, 207 receptov z celého sveta, ktorých hlavnou ingredienciou je divina. 
Cena knihy v predaji je 39 EUR plus poštovné a balné. Kniha obsahuje 343 plnofarebných strán na kvalitnom papieri v tvrdej väzbe.
 
Svetová poľovnícka kuchárska kniha CIC : www.polovnickakucharkacic.sk 
 
 
 
 
Milí naši priaznivci, rady by sme sa s Vami podelili o informácie a obrázky z našich živých aktivít. Je nám ľúto, že práve v roku 10. výročia založenia klubu nás v mnohom obmedzuje nepriaznivá, pandemická situácia. Avšak, my nezaháľame a aj z našich domovov sa s Vami pravidelne podelíme o to, čo sme vytvorili. Pred časom sme zdieľali knihu receptov troch krajín v anglickom jazyku. Dnešným dňom začneme zdieľať či už recepty z vydanej knihy, či nové, či také, ktoré nám poskytli naše priateľky zo zahraničia. Recepty sú voľne dostupné vo formáte pdf, môžete si ich vytlačiť, avšak poprosíme, aby ste boli voči nám ohľaduplní a zdieľali ich len prostredníctvom našej FB, www stránky alebo Instagramu, nech je každému jasné, že tie recepty pre Vás s láskou pripravili členky KSP.
 
 
 
Dobrú chuť!